Morr morr morr posttjuvar!

110201-artes-frimarke-1-kattI början av veckan postade Stora matte några utskick av Hittekattsband, och de där gula postlådorna som finns här och där i stan tror man ju står tillförlitligt… Men idag står det i Eskilstuna-Kuriren att dumma tjuvar har plundrat just den postlådan som Stora matte brukar använda!!!

”Polisen uppmanar allmänheten att fundera på om man lagt försändelser i någon av de nämnda postlådorna. De kan i så fall vara stulna.” står det. Man kan ju undra hur ”fundera” ska vara till någon nytta! Jag har i alla fall kontaktat dem som skulle ha fått Hittekattsband och höra om de fått sina, annars blir det polisanmälan… Suck!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Morr morr morr posttjuvar!”

  1. Mjau det är t o m så att taskmörtarna blir förnedrade av att jämföras med slika kriminella väsen! *fräs* TassKram Wikki

 1. Så patetiska människor det finns som inte ens kan låta posten vara! :-S Har en trist dag idag… Fick precis höra från en person, vars katt råkat ut för ett kostsamt tillstånd i form av urinsten, att katten är inte försäkrad och de tänker inte försäkra en bondkatt. Varför ska en liten katt, som inte valt att födas, nedvärderas för att den inte är ”rasren”? Jag blir så ledsen 🙁

  1. Mjau och det är ju så onödigt att INTE försäkra – det lönar sig så gott som ALLTID! Och om de ändå villa ha katten så ansvarar man väl för att ge den ett gott liv???! *fräs mutter*
   Annat var det med vår kattkompis Strindberg vars husse utan att tveka lade 700 kr på TAXI för att ta honom till veterinären när det var kisseriproblem!!! <3 TassKram Wikki

   1. Ja, jag tycker att har man inte ”råd” med försäkring så har man inte råd med katt. Jag är rätt ”enkelspårig” där. Ett liv är ett liv oavsett om det är raskatt eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *