Matte skapar och skapar

blossomgenomboll
…men hinner med mycket gos också!!! Tass på er!

PS. Lite drygt 24 timmar kvar på NyårsTasseriet T15 – vi håller som bäst på att ladda det Hemliga VinstPaketet också!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Matte skapar och skapar”

    1. Mjau, det är vi fler som undrar – t ex till en stjärna går det åt 30 bitar som varje innehåller en massa vikningar, så det blir nästan 400 vikningar per stjärna! <3
      Sen som sagt ska bitarna passas ihop också!! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *