Redan en skön slant i T15-Tasseriet

svart
Det är redan ett gäng katter som tassat med i mitt Hemliga NyårsTasseri T15 och du vill väl också vara med? Inte bara att du kan vinna ett fint paket – du får dessutom äran att bestämma vilken katthjälpare som ska tilldelas slantarna som Tasseriet drar in!!! Redan nu är det över 500 kr i potten! Vem vill du ge dem till???

Du hittar all information om Tasseriet T15 HÄR! Häng med!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Redan en skön slant i T15-Tasseriet”

  1. Hej Wikki! Du har väl fått mitt mejl att jag är med i tasseriet den här gången? Nu har matte skickat pengarna också, och jag vill att slanten går till djurhemmet i Kristinehamn, ifall jag vinner. Så kanske matte sörjer Noa lite lite mindre… hon är så ledsen över att han aldrig hann få sitt för-alltid-hem. Själv tycker jag att det är fint att han fick mat, värme, trygghet och gos i massor innan han tassade över Regnbågsbron… och det tycker väl matte med, egentligen.

    Tass från Imma, abbemissa.

    1. Mjau, Noa fick i alla fall uppleva vad kärlek, värme och en mätt mage kan vara! Han visste att det stora Hemma hos SkaparKatten också väntade – på det där sättet som vi katter VET, även om människor inte alltid förstår sådant. Och genom att hjälpa andra katter till minne av Noa så går det goda din matte vill göra vidare. Det är de ringar på vattnet som skapas av äkta kärlek och som vi ska vara stolta över att våra människor utför! *buff*
      Kul att du är med i Tasseriet! Det är ett så spinnande Tasseri denna gång! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *