Tankar inför årets slut

Man ska inte ångra saker. Gjort är gjort.

Det viktiga är att lära sig av sina misstag och inte göra om dem.

Hinder är till för att övervinnas.

Kommer man inte förbi dem på ett sätt kanske man hittar andra!

Lita på vänner!

De finns ibland på ställen man inte väntar sig…

Ta vara på de magiska stunderna!

…och bevara dem i minnet!

Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Tankar inför årets slut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *