Vi är addicts…

Cat-Gives-In-To-Bubble-Addiction-Since-Giving-Up-The-Nip
Fast matte spelar ”Guild Wars” och jag förser henne med lämpliga strategier…  ”Klia mig på magen nu!” tycker hon dock inte är den mest passande, konstigt?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Vi är addicts…”

    1. Mjau, släpp loss dem att jobba med datorn du har – det går så bra! Klarar jag det så kan de också! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *