Till minne av Fröken Filippa

flippafili
SkaparKatten kallade så otroligt hastigt och oväntat på fina Fröken Filippa idag… Vi skickar de allra varmaste och mjukaste TröstTassKramar till husse och matte som har lika svårt som vi att förstå: ”Varför?” Hon mådde ju helt bra och var så glad.

Ibland är SkaparKattens gåtor helt obegripliga, även för en katt! Och emellanåt har vi en älskad katt allt för kort stund, som ett lån. Men minns den stunden med öm tacksamhet!
Vila i Frid, lilla vän! ♥

(Bilderna är från när Fröken Filippa var på Örebro katthem.)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Till minne av Fröken Filippa”

 1. Vi tror att ibland behöver Skaparkatten just precis det en viss katt representerar och då glömmer han att förbereda oss som blir kvar. Det gör så ont. Våra tankar finns hos alla er som förlorat någon älskad familjemedlem.

  Vi tänker på husse Colin, hans barnbarn John, mammas alla tidigare Pälsklingar och våra egna kompisar Sullivan och Pumba som lämnat oss. Vi känner att de hälsar på ibland för att se till att vi har det bra och att vi fortsätter hjälpa dem som ännu inte fått ett eget varmt och tryggt hem.

  1. Mjau, något väldigt viktigt måste det vara… Och ändå är det svårt att ta till sig!
   Visst hälsar våra kattänglar på oss! Ofta tassar det där ingen katt syns och då ler vi alla!
   NosPuss Wikki
   PS De våra lämnar oss aldrig helt – och i våra hjärtan finns de för evigt! DS

  1. Mjau, de har skrivit så gripande om hennes hastiga bortgång i katthemmets gästbok och jag förstår att det måste ha varit en chock! *sniff* TassKram Wikki

  1. Varför katter blir röda i ögonen? Eller vad? Det kan ju vara olika orsaker, sitter det röda i ögonkanterna så beror det troligen på infektion, och sitter det inne i ögat så kan det vara en blödning som indikerar allvarligare saker! Sök veterinär i båda fallen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *