Reportage från lussandet igår

And the winner is… LINNSEN! Grattis Linnsen som vann HKiFs Lussekattävling 2012!

Vi firar det med en busig julkavalkad! Först ut är ”grå luddskalle” från Arga Klaras blogg:
grå luddskalle
…och så:
httpv://youtu.be/DW5bIN4h6O4

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Reportage från lussandet igår”

  1. JAG VANN, JAG VANN, JAG VANN!!! 😀

    Jag försöker att inte vara FÖR mallig här hemma, men det är svårt.

    Nosbuffar

    1. Man MÅSTE få vara lite mallig, en stund! Stolt över sig själv! Det är bra för självförtroendet! *buff* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *