JulTasseriet T14 – spänningen stiger!

IMG_2067
Trettiotvå katter inkl några mattar är hittills med och tävlar – tre av dem har t o m skickat in dubbla anmälningsavgifter för att få fler gissningar (Ja då det är tillåtet! Bara det är minst 30 kr per katt och gissning!)  och nu är det två timmar kvar tills Tasseriet stänger kl 20,00 i kväll… Klobitarspännande!

Sammanlagt har dessa generösa kattvänner och vänkatter tassat in 2 250 kr som blir en fin julklapp till Örebro Katthem!!! Helt Underbart! *spinner*

Och gissningar på tävlingsuppgiften som lyder:
Hur många origamistjärnor (De stora bascettastjärnorna alltså!) tror du att matte monterat ihop och har i sin fixarlåda just kl 21.00 den 11 december?
Där är det spridning i gissningar minsann, allt från 17 stycken till 130 stycken! Och svaret – mjau det avslöjar jag ju inte ännu! Det KAN ju vara så att någon mer vill vara med och tävla i sista minuten!!!

Under tiden ni gnager på klorna kan ni njuta av de smaskiga bilderna som föreställer Sundbyholms slotts fina pepparkakshus! Vilka sockergranar, va!
IMG_2063

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *