Fyra nya julklappsmottagare!

Nova och jag har i samråd med matte beslutat att fylla på julklappslistan vi presenterade i söndags med ytterligare några katthjälpare som vardera får 1 000 kr från Hittekattbandets kassa i julgåva:
22. Katthjälpen i Malmö – insättning gjord ♥
23. Hemlösa katters förening i Höör – insättning gjord ♥
24. Djurskyddet Bill&Bull i Söderhamn – insättning gjord ♥
25. Katthemmet Kattfoten i Halmstad – insättning gjord ♥
Pengarna kommer att sättas in på resp konto i kväll!a_aaa

Hoppas vi kan få rapporter så småningen från alla mottagare om hur de använt sin julpeng – det skulle kännas gott att få veta! Njut också av en liten SnöBoll:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

9 reaktioner till “Fyra nya julklappsmottagare!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *