Bästa julklappen en katt kan få

Det är inte svårt att gissa vilken julklapp som är den finaste:
Att få ett eget för-alltid-hem till en hemlös katt! yoda
presenthouseYoda på bilden gick ut förra året med skylten ”Adoptera mig!” och lyckades hitta ett fint hem. Men det är gott om katter kvar på alla våra katthem som fortfarande väntar och väntar och väntar… Även nu till jul!

Jag brukar inte precis propagera att man ska ge bort en katt som överraskningspresent att förgylla julen med – det kan bli så fel!

Men om julklappskatten är väl planerad och allt klart för att ta hem den under lugna former (Gärna efter eller i god tid innan det mest kaotiska julstöket!) då kan det vara en perfekt klapp som sprider kärlek och katthår i en salig gröt som ger julglädjen inte bara ett pälsigt ansikte utan även morrhår, svans och tassar!

Så välj din julklapp med omsorg: Att ge ett hem till en hemlös katt är den finaste present som finns!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Bästa julklappen en katt kan få”

  1. Åh så sant! Sven är mattes födelsedagspresent, väl planerad 2007 och Signe är husses : ) De bästa presenter två människor kan få.

    NosPuss Sven och Signe

  2. Absolut den bästa Julkappen för kissarna ♥…….
    /Jul Jam & Kram från mig som håller tummarna för de alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *