Trött på vädret… Redan!

 
Nova och jag kryper till sängs med matte som är jämrans snörvlig och matt fortfarande, och håller tassarna för att husse ska komma tryggt hem från jobbet!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Trött på vädret… Redan!”

 1. Oj, vilken dag det har varit! Vår matte kom hem för en stund sen och husse har varit hemma hela dan. VAD det har snöat och blåst! Tacksamma att vi är hemma.Nosbuff

  1. Mjau det är skönast inne men jag tänker med oro på missar som jag vet går ute här! *morrhårsdarr* TassKram Wikki

 2. Här har det inte snöat mer idag. Igår fick Matte skotta en del och hjälpte även en av de äldre på området att skotta sin gång. De två katter som den gamle passar åt en annan granne har absolut tröttnat på detta väder för de klättrar på väggarna inne hos sig. Men Puma har alltid älskat snö kan man nog säga för han bara rusar ut i djupa snömassor om så behövs, åt honom behöver jag inte skotta innan. Tokkatt ^_^

  1. Mjau Nova och jag var ute och lattjade lite i snön på balkongen! Det var mysigt – i typ 3 minuter! Sedan ville vi in.
   Vad fin din matte är som hjälper de äldre grannarna! *tasshonnör* Sådant tänker nog många inte på…
   NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *