Nu har jag röstat på ”Lucia med klös”!

Nu kan du rösta på de 10 finalisterna i HitteKatteriFokus tävling Lussekatt 2012 som du hittar HÄR t o m den 13/12.
linnsen-lucia2
Jag lägger rösten på vår bloggkompis Linnsen på bild nr 8! Just för att Linnsen är en mycket speciell katt som sticker ut med sin sköna stil och kattityd bland allt julgulligt! Linnsen föddes cirka 2004 och växte upp i ett vanvårdshem där cirka 40 katter trängdes i ett kök. Hennes ögon är grumliga, en bestående skada från den hemska miljön där. Via polisen kom hon till Örebro katthem och har numera fått sitt lyckliga för-alltid-hem hos matte Karin, stora lillhusse Emil, sin älskade Frank och kompisen Lurrvar. Heja Linnsen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Nu har jag röstat på ”Lucia med klös”!”

  1. Klart vi ocks röstar på Linnsen. Världens häftigaste bild är det. Hon ser ju såå glad o nöjd ut.
    Nospuss på henne
    Sören o Co

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *