Dessa stjärnor ska också upp på himlen!

IMG_6122 Förra året hade vi ett eget stjärnfall med ”Fånga en stjärna!” och många kära vänner bjöd -slanten gick till SnuffeFonden! Nu har matte gjort en hel balja med nya exklusiva stjärnor i samma syfte och vi ska göra presentationer på dem framöver. Varje stjärna kommer att kosta minst 100 kr men den som vill ge med hjärtat får givetvis lägga till valfritt. Visst är det praktiskt med en pysslig matte! ♥ *spinner* Nu är det verkligen mattes tomteverkstad och MYCKET på gång!!!

Undrar när jag ska få tillbaka min mysiga balja? Handtagen är så gnag-vänliga…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *