Ingen hälsar på mig längre?

besokare Efter att bloggen strulade häromdagen har min statistikräknare slutat fungera. De senaste dagarna har räknat in noll besökare jämfört med nästan 1 000 st den 10e november. Morr är skickat till den icke fungerande supporten. Suck. Inte svarar han i telefon heller!

Men däremot har jag lyckats göra så att vännerna Dui och Deco kan kommentera igen!
Är det någon mer som fått meddelande att de är spärrade av ”Stop Spammer Registrations”? Prova i så fall att kommentera igen – för nu har jag hittat hur det kan spåras i bloggen och jag kan släppa in er igen! Men det går åt att försöka igen och kanske få det första försöket blockerat… Men då kan jag se er i listan för ”Rejected IPs” och återställa dem till ”Good IPs”!

Jag har inte bett att få ”Stop Spammer” som ingår i WP och som stökat med kommentarerna, och har försökt få rull på statistiken, men vet fortfarande inte varför bloggen ligger nere gång på gång. Mycket trassel på ett bräde, men lugn, jag bloggar vidare! Tass på er!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Ingen hälsar på mig längre?”

  1. Våran matte har varit sjuk i flera dagar, så vi har tagit tass om henne och därför inte hunnit läsa bloggen och kommentera. Nu är hon ganska frisk igen, så nu blir det till att läsa ikapp!

    *nosgos*

  2. För mig har ni inte dykt upp på bloglovin, men nu plötsligt sa det POFF och fanns massor av inlägg att läsa ikapp! Strul på många fronter, kanske? :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *