Aj aj min mage!

Jag skrattar å jag får kramp i magen! Nu har jag fått ännu ett verkligt festligt spam:

”Dear Sir or Madam, XXX Metal Manufacturing Co.,Ltd here. Glad to hear that you are on the market for Automatic chicken cage. We are a professional producer of the complete sets of equipment for  raising birds.”kalle

Tack, skicka en bur! Det kommer ut mumsiga fjäderfän automatiskt ur den alltså?
Den skulle nog bli poppis på katthemmet!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Aj aj min mage!”

  1. Wikki, tror du inte att kycklingar blir litet stort? Fast det är klar, man kan ju dela en kyckling med en kompis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *