Se upp med kattfarliga Halloweendekorer!

nätetNät-varning!

Mjau, jag fick just höra att en kisse kommit till djursjukhus för att den tuggat i sig ”spindelnät” – just ett sådant man sätter upp till skojig effekt på Halloweenfesten! Nätet är ju i trådigt konstmaterial och det hade fastnat i magen på den stackars katten!

Ska man dekorera med sådana här saker så bör det noga ses till att nätet kommer utom räckhåll för lekfulla katter och hundar! Likaså att man är grundlig när dekor städas bort så att inga av de faktiskt ganska starka tunna trådarna blir kvar och skräpar inom räckhåll för nyfiken fyrfoting!
nätVar rädda om er! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *