Suck en blogghoppig dag igen

Önskar att jag visste vad som pågår när Metrobloggen lägger av flera timmar i rad, dag efter dag. Jag kan inte logga in, inte kommentera, inte skriva inlägg. Det verkar oroande instabilt och osynlighet har uppenbarligen supporten begåvats med, dessutom. Skillnaden märks verkligen när man får 123 besök på ett dygn istället för de vanliga 650 st ungefär.träd

Hoppas jag kan hänga kvar en stund nu! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *