HurrJam för beställningar!

Mjau vad glad jag blir, det har redan beställts 16 bascettastjärnor och 29 stjärnor av den platta sorten! När matte kommer hem från jobbet i kväll ska jag sätta henne i arbete!
Hon ska visst göra godsaker till Halloweenfest med goda vänner i helgen också. Sådana här?
(via movingthestill)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *