Att jama fel

Ni vet, jag avslutar ju alla kommentarssvar på min blogg med ”NosPuss Wikki” eller ”TassKram Wikki” – och vid det här laget har jag skrivit dessa ord så otroligt många gånger att jag numera kan göra det utan att titta på tangentbordet alls. Eller för det mesta i alla fall!

Det är bara det att ibland stavar tassarna fel! Så här är några festliga fel-varianter:

NosPiss Wikki  (I är ju bredvid U)
TaskKram Wikki – sladdat lite i texten där!
NosPuss Wollo – omdöpt!
MosPuss Wikki – lite kladdigt?
NoPyss Wikki – utrikisk jamiska?
TaddKram Wikki – låter snubigt!
TassPuss Wikki – ihoprört!
TassRam Wikki – fot-porträtt?

Jag avrundar med att visa hur jag måste ta ifrån matte badkarsproppen – annars kan hon ligga i det blöta hur länge som helst!!! Så klart man räddar sin matte då!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Att jama fel”

  1. O så bra att du räddade din matte ur badet. Här kan matte ligga i vattnet både länge och väl. Hon läser böcker, dricker te och vill inte alls gå upp. Motsatsen ska jag berätta om nu. Du vet ju att jag är alldeles för rund (ska ändra på det nu med motion. Har köpt en motionscykel som står framför TVn). Sist när jag badade så var jag ensam hemma och jag har ju lite jobbigt med min tjocka kroppshydda att ta mig ur badkaret, men jag brukar låta vattnet vara kvar i karet medan jag tar mig upp, men tänkte inte på det den här gången. Oj så jag fick jobba för att komma runt med kroppen så jag kunde resa mig på knä och ta mig upp. Jag tror det tog mig nära nog en halvtimma och sedan var jag så trött att jag bara satt. Så ska jag aldrig göra igen!

    Nosbuff

    1. Mjau gammelmatte du tog väl inte i för häftigt på motionscykeln idag!!?? Vi är oroliga! TassKram Wikki

    1. Mjau, matte har ett elände att hitta badkarsproppen ibland och så har den konstiga bithål… TassKram Wikki

  2. Ojoj, så fel det kan bli ibland men här skrattade vi så tårarna rann åt de småfelen. ”Fniss” den enda gången vi här hemma går i närheten av badkaret är när det är tomt, då kan både Ullviva och Båtsman hoppa i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *