Bön till SkaparKatten


Stora Jamare,
håll Din Goda Tass
över vår älskade vän
Klostermatte Gitte!
Vi ber bara det,
men Du vet
vad vi menar!
Och så spinner vi
allt vårt helande spinn
till styrka och tröst,
och hoppas!

Mjau från Wikki och Nova
och många många kattvänner

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Bön till SkaparKatten”

 1. Alla människor och alla katter på Södertälje Katthem håller alla tummar och tassar för gammelmatte Gitte. Få har gjort så mycket för oönskade katter som hon. Vi håller våra tassar över henne.

 2. Vi healingspinner och matte skänker alla helande tankar hon kan. SkaparKatten, låt Klostermatte Gitte få finnas hos sina kära länge än.

 3. Mjau, vi jamar med i bönen och spinner, spinner, spinner allt vad vi kan…… <3 <3 <3

 4. Men vad är det du jamar? Är gammelmatte dålig igen?
  Hoppas det inte är allvarligt och att hon blir frisk snart igen!
  *nosbuffar*

 5. Så ledsna vi blir när vi läser detta. Vi sänder värmande tankar och tröstande kramar till vår kära Gammelmatte. Måtte hon snart vara hemma hos de sina igen!
  Kramar och tassklappar

  1. Mjau har hört att gammelmattes hjärta håller ihop men hon blir kvar på sjukhuset ett tag för att bli av med vätska i kroppen. Fortsätter spinna! TassKran Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *