En liten höstsmyckning i Franciskuslunden i morgon!


Vi åker till Franciskuslunden i morgon lördag 27/10 kl 13 och gör lite vinterfint på Örebro katthems gravplats på djurkyrkogården! Vill du vara med så är det bara att komma!

Stora matte kommer att ha med fint granris från Landet som vi kan smycka katternas gravar med, och du får gärna komma med din blomma eller med ljus att tända! Några enkla gravljushållare finns redan på plats intill staketet.

Dock väntar vi till våren med att gravsätta de missar som tassat över Bron senaste tiden.

Franciskuslundens vänner har dessutom städningsdagar både lördag och söndag denna helg, och dem är det alltid trevligt att träffa, och de är tacksamma att få lite hjälp med omsorgen om hela kyrkogården. De brukar bjuda alla som hjälper till på fika!

Franciskuslunden är en plats fylld av ro, minnen och kärlek!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *