SkaparKattens Öga

När Stora matte i förrgår eftermiddag satt på bussen på konstresan till Norrköping, så fick hon se ett märkligt himlafenomen: Vädersolar! De fanns på båda sidor om den sjunkande solen och såg ut som små regnsbågskantade kattögon!

Det var inte så lätt att fånga fenomenet på bild från en svängande skakande buss!
Den här vädersolen var på den riktiga solens vänstra sida, och nog liknar den ett kattöga?

När man tittar på färgsprakande höstmoln, så tassar fantasin raskt iväg med oss – visst liknar det här molnet en katt i ett stort språng där du ser bara kroppen med svansen och bakbenen kraftfullt utsträckta bakåt i det muskulösa avsprånget:

Om man kisar lite med blicken syns det ännu bättre! Kan det vara SkaparKatten?! *blink*

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “SkaparKattens Öga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *