Så ledsen att få veta det hemska om Parken Zoo

Nu mår jag riktigt illa… Tänk att de fina pumaflickorna som jag träffade förra sommaren inte finns längre? Att deras kroppar slängts i ett äckligt frysrum?!!
Att se djurparkschefen stå i tv och blåljuga – och inte ens ljuga bra! – det var horribelt!
Jag har trott på Parken Zoo verkligen. Rekommenderat den. Och en hel del av Stora mattes familj och andra har varit med och betalat till den genom skatten…

Och undrar oroligt: Vad händer nu?! Vad händer med alla de fina djuren nu…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Så ledsen att få veta det hemska om Parken Zoo”

  1. Fasansfullt!! Hur kan man?? Vad är det för människor som styr? Och heder åt de som törs avslöja!

    1. Mjau sedan kan man ju undra hur vinklat allt är. Men belyser man skumheter så brukar de dessvärre bara flytta till andra ställen. Det hade varit bättre med ett konkret ”Så här hjälper vi till att fixa detta!” eller hu? NosPuss Wikki

  2. Jag kunde inte titta på programmet, efter allt man hört om förhållanden innan avslöjandet var det för svårt. Ibland är jag övertygad om att man gör det gott för djuren, men ofta så tjänar man pengar på deras bekostnad. Stödjer man djurliv så vet man sällan eller aldrig vart pengarna går.

  3. Inte för att det hjälper pumorna, men vi hoppas att såväl hon den där ljugisen och hennes chef får sparken och aldrig, aldrig mer får arbeta med djur. *morr, fräs och klös*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *