Jobb med info-material

Nu ska här vikas en ny upplaga broschyrer om Örebro katthem till eventet på lördag:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Jobb med info-material”

  1. Vilken fin broschyr. Våran Knorre ser nästan ut som den vackre kissen på framsidan, fast inte röd förstås. Men samma fina kinder och vänliga, men ledsna utseende. Många, många år fick han gå ute i kyla och väta utan att någon egentligen brydde sig. Några gav honom då och då litet mat och några klappar. Men ingen förstod att han behövde en varm säng, någon som alltid fanns till hands för att klappa och en matskål som aldrig skulle ta slut.

    En dag hade något hemskt hänt, vi vet inte vad för Knorre har inte velat berätta, men han var skadad och hade väldigt ont. Då först var det några som förstod att han behövde hjälp. De tog honom till det stora djursjukhuset, som faktiskt har en fond för kissar som inte har någon som kan betala för deras vård., de fick honom frisk och hjälpte honom till Stockholms Katthem. Och nu är han en del av vår familj. Det ska han vara så länge han lever, våran 16-årige store, snälle ’bror’.

    1. Underbart! Stora fina Knorre-bröder är en gåva att få dela livet med! *buff* Och ett extra kurr till det djursjukhuset! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *