Vila i SkaparKattens Famn, Zoppoz!

Matte gråter. Jag lägger min tass på hennes arm och nosar på tårarna. De faller som diamanter i min päls. Vi katter är bra på att trösta, men ibland räcker inte nosbuffarna till! Min päls gnistrar…
Mattes vän Zoppoz har tassat över Bron… Oväntat snabbt ryckte en hjärnhinneinflammation bort honom och världen blev väldigt dyster när vi fick veta det igår kväll av hans sorgsna mor.

Vi tänker mycket på dem nu. Zoppoz var en kunnig person på många sätt och hjälpte matte och husse med goda råd när det behövdes i datorsammanhang, bland annat. Han t o m lärde Stora matte att lyssna på growl! Trots många års kamp med svår sjukdom

Han delade med sig… Och har gjort så in i det sista: Vi höjer därför tassen till honnör för Zoppoz, som var mycket bestämd om organdonation. Vi vet att minst fem människors liv får nu ny fortsättning tack vare honom. Zoppoz mamma hade den här hälsningen att föra vidare: Hur viktigt hennes son – vår vän – ansåg det vara att fatta beslut om organdonation medan man kan! Och låta sitt hjärta slå vidare för någon annan! ♥ Han önskade att alla hans vänner skulle tänka på detta! ♥

SkaparKatten håller sin nos mot Zoppoz panna och spinner så att det mullrar. Spinnandet läker honom, en skimrande aura strålar kring dem och Helandets Frid sopar bort alla spår av smärta… ”Här är du fri!” viskar SkaparKatten. ”Fri att gå dina egna vägar, och fri att vila ut. Dina gåvor har nått fram. Det är fullbordat!”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Vila i SkaparKattens Famn, Zoppoz!”

  1. Vi beklagar förlusten av Zoppoz. Våra kondoleanser till hans familj och många vänner. Zoppoz måste ha varit en mycket klok och vänlig man som förstod att även om han själv är död kan han ge livets gåva till andra genom att donera organ. Nu slipper 5 personer och deras familjer känna den sorg som alla runt Zoppoz idag känner. Det är den yttersta kärleksgåvan – liv. <3

    SkaparKattens frid lyser över er som idag sörjer Zoppoz. Så länge ni nämner hans namn finns han ändå hos er.

    1. Mjau, det känns så tungt att han bara skulle få bli 26 år – men det har varit rika år och tappra år och magiska år. Man får vara tacksam får det man fått, ändå. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *