I love Pusheen!


En av mina favoriter är lilla runda katten Pusheen, kanske för att hon (?) påminner lite om mig? Men ibland lika mycket om Nova:
Pusheen finns i webshop som cool Halloween-halsband också!
Det hittar du HÄR.

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “I love Pusheen!”

    1. Mjau, det finns nog många ”Venusar” – visst är det häftiga missar! Men jag tycker att en ”vanlig Alice” är vääääldigt fin också! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *