Simon hittade hem!

Ibland räcker det med en liten sak och det får all världens mörker att tynga oss… Men så kommer ljusglimtarna och de får oss att orka fortsätta kämpa vidare för alla hemlösa katter!
En sådan ljusblixt gläder oss idag:

Igår kontaktade upphittaren av denna katt katthemmet. Katten hade försökt ta sig in på ICA Nära Ekohallen i Mellringe och sedan följt med henne hem och formligen trängt sig in – kelig och hungrig! Det var inte så uppskattat av familjens övriga katter så intränglingen fick flytta in i tvättstugan. Snart kom denna bild per mail och kunde läggas upp på Örebro katthems FaceBook, och efter det gick fallet till rekordsnabb lösning. I den stunden kunde vi hurra för kraften i sociala medier!

”Det är min katt. Han heter Simon och har varit borta i två månader. När kan vi komma och hämta honom? Vänligen Sofia” kom det upp på FB, och en knapp halvtimme därefter var matte och alla tre barnen överlyckliga återförenade med sin lika förtjusta katt! Det gick inte att ta miste på hur glad han blev att återse sin familj!!!

Kattägaren hade redan bokat kommande annonser i NA i sökandet efter Simon, och nu kan vi ju alltid hoppas att om någon svarar på dem så kanske det kan lösa gåtan med var Simon hållit hus i två månader. Inte alls mager utan blank och fin var han och glad och kelig, så någon måste han säkert ha charmat!!!

Och vi suger gott på den här glädjekaramellen och önskar att det kunde lösa sig lika enkelt för varje upphittad katt. Så mycket viktigt: ID-märk och registrera ALLTID din katt.
Det gäller även innekatter, man vet aldrig vilka olyckor eller misstag som kan göra att de råkar komma ut!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Simon hittade hem!”

    1. Mjau och tänk om alla människor var lika vänliga och öppnade dörren för dem?! ♥ TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *