Stöd Ditt Lokala Katthem!


Men gör mig en tjänst! Kolla att katthemmet du ger hjälp till verkligen stöder No-Kill-principen, d v s INTE avlivar friska katter! Jag hör allt för många rysliga historier om katthem som tar in folks katter (Mot betalning) och sedan raskt avlivar hela bunten om de inte blir adoptionsbara fort nog! Ett bra kattälskande katthem ger varje katt chansen att vänta på SIN människa – så länge som behövs! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Stöd Ditt Lokala Katthem!”

  1. Det är verkligen respektlöst och känslokallt att inte ge varje katt en chans till ett bra hem. En del behöver tid på sig att hitta sin människa. Det är vi skyldiga att ge dem.

    1. Mjau det värsta är att det senaste jag hör sådana rykten om är nystartat i bortkant av länet och det känns sorgligt. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *