Godmorgon solig lördag!

Matte och husse ligger fortfarande och snarkar, men Nova och jag sitter i köksfönstret och morgonsolar. Vi jamar om hur kallt det ser ut där utanför vårt fönster, och vi tänker att det är nog skönt för de stackars katter som lever ute om solen snart värmer upp den kalla morgonen!

Grannen vandrar förbi med sina små hundar och efter går hennes stora stiliga grå katt – han är ganska rund och kommer tassande lite på efterkälken. Han är så duktig att följa matte och hundarna på promenad, så han behöver inte något koppel. Han tassar stillsamt i följe och är en av de lyckliga som också har ett hem och en snäll människa.

Mjau, jag funderar på vad jag ska peta ned från köksbordet eller diskbänken… Det brukar få matte att vakna och förstå att det behöver serveras frukost! Annars får jag ta till tuffare metoder…

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Godmorgon solig lördag!”

  1. Här brukar det vara Philemon som ”petar ner” saker, men han älskar att sova på morgonen så han ligger hos matte ihoprullad och sover och jag tycker att det är skönt när han sover för då får jag vara ifred för honom.

    Nosbuff från Imma, abbemissa
    Ps. Har du varit inne på min blogg och sett hur lik dig mattes kullsyskons katt, Blixten, är? Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *