Gissa vad det här är!!!


Lägg din gissning i en kommentar! Kl 18 i kväll utses en vinnare! Som får 5 st av ”vad det nu är”!!! ♥ ♥ ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

14 reaktioner till “Gissa vad det här är!!!”

    1. Mjau – inte stjärnor (Fast matte ska göra sådana stjärnor också och sälja tiill dem som vill ha!), gissa igen! NosPuss Wikki

  1. Den dumma kommentatorsboxen anser att våran egen mail är ’spam’, så vi får använda mammas jobbmail – inte bra. Om vi har gissat rätt och vinner så vill vi att de mössen ska gå till någon snäll kattungejourhems matte/husse. Wikki och Nova får fullt förtroende att välja vilka kattungar det blir som får vinsten.

  2. Ok då tror jag att det är kryddor i dem. Har något liknande i strå av något slag och jag lägger kryddnejlikor och bitar av kanel i dem. Det doftar gott. Mina kan man fästa i t ex gran eller låta dem ligga i en skål och dofta gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *