Något skumt med katten?

httpv://youtu.be/9WpFpfcdgrw
På MSN och YouTube cirkulerar just nu en video som sägs föreställa en katt ”som sitter och njuter av solnedgången”… men jag kan inte hjälpa att jag reagerar på kattens onaturliga och orörliga position och får kalla kårar! Hoppas att jag har fel!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Något skumt med katten?”

    1. Mjau, nej man kan se att den blinkar – men… Sjuk eller fastbunden? Inte beter den sig som enkatt naturligt skulle göra på denna plats! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *