På natten vaktar jag Landet


Så här ser det ut när människorna sover – då ligger jag på min specialbädd i köksfönstret och vakar… Inget farligt kan hända när en Wikki är på vakt! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “På natten vaktar jag Landet”

    1. Mjau, jag skulle gärna flytta hit – men då skulle matte bli så ledsen, hon behöver en katt att hålla i tassen… Och jag behöver henne! Så Örebro är faktiskt också bra! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *