HITTAD! Lättnad i Tyresö: Blinde Charlie till rätta!

Charlie hoppade ut genom ett fönster från sjunde våningen i torsdags 20/9 på Bollmoravägen 4 i Tyresö. Ingen har sett till Charlie sen dess.  Han kan ha lyckats landa i buskar nedanför och roterat på ett sätt som katter instinktivt gör i fall – men han kan också vara svårt skadad – ingen vet!

Charlie är blind! Han är ID-märkt med chip, långhårig och har en halv svans. Vill du hjälpa till att leta eller vet något om Charlie så tveka inte att kontakta Charlies matte Tove på 0737309030.

Vi håller tassarna för dig, Chare!

Charlie är funnen!  ♥ Han har för säkerhets skull varit på veterinärkontroll och inga skador hittades! HurrJam!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “HITTAD! Lättnad i Tyresö: Blinde Charlie till rätta!”

  1. Men sån tur att han klarade fallet, de e ju Jamarshögt att trilla 7 våningar. Nu får hans 2-benta säkra alla fönster o dörrar.

    1. Mjau men det är sådana mirakel som sker i kattvärlden ibland! Man kan ju dock udnra hur han tog sig ut? *ryser* TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *