En kickstart på morgonen

httpv://youtu.be/EsKHlSmv2q8

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “En kickstart på morgonen”

  1. Den där sången brukar matte spela ibland. Men vi har aldrig sett videon förut.
    Det var ju kloka människor som hade två katter med i filmen. Det blir ju genast en
    högre klass på videon då. Fast den vita katten syntes alldeles för lite tycker vi.
    SvansKram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *