Katthemsvänner hjälper till på styrelsemöte

Pepsan har koll på alla papper som är viktiga:
Messopotamius – tungviktare och KatthemsMäster Nr 1 – sköter golvbevakningen:

Ove har en annan lite högre övervakningsposition:

Och Zorro, han kör sin alldeles egna stil, glad att vara tingad redan:

Och Bazone vaktar försäljningslådan med Nalle&Sören-halsband:

Och goa gammelkatten Formby myser i mattes knä, ”Klappa mer!”:

Detta var det viktigaste av allt som hände på styrelsemötet!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Katthemsvänner hjälper till på styrelsemöte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *