Nya djurbutiken i Örebro är jättefin!


Mjau så trevligt det var att få komma och lämna informationblad för katthemmet och vi var också välkomna med en insamlingbössa som fick paradplats vid kassan! *svansdans*

Jag hoppas det blir en ny favoritbutik – matte köpte en jättemysig leksak som är bara MIN! Förresten, gissa hur många leksaker det bodde under tygskåpet på katthermmet idag?

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Nya djurbutiken i Örebro är jättefin!”

  1. Djuraffärer kan man aldrig få för många av 🙂
    Så bra ett katthemmets bössa fick paradplats framme vid kassan !
    Jag gissar på 15kattiljoner leksaker under tygskåpet *fniss*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *