Söndag på Örebro katthem


Här spanar hon in fikat… En underbar liten tjej har flyttat in på Örebro katthem – en kvicksilversnabb liten ärta som vill vara med precis överallt och i allting! Gärna på någons axel… Trasfröken/Jara är några av hennes roliga namn, och hon är så vesslesnabb att det nästan inte går att fånga henne på bild! Här är hon med gänget som slickar i sig lite laktosfri kattmjölk:

Och Ove ska också vara med – han kollar filthögen, för sådana älskar han att krypa in i:

Han längtar efter ett eget hem med mysiga filthögar… Här är fler som längtar:

Malambo och Mariluna undrar om deras ”tillsnyggade CV” kan ge extra poäng hos någon som vill adoptera ett par fina svartsmoke syskon? De kom till katthemmet när deras husse tassat över Bron…
De är med Telly och Jara och kikar när det är presentdags också – ett fint paket som en kattvän varit snäll att skicka med gåvor av olika slag:

Myntalinserna försvann snabbt i gapet på ett gäng glada katter… Jara hittade en fin gul mus och Vinter (Som dricker den sista mjölkskvätten på bilden) lade belåtet beslag på den väldoftande KATTongen! ”Tack för allt vi fått!” spinner de.

Men Pepsan suckar: ”Kom inte mina människor idag heller?”

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Söndag på Örebro katthem”

    1. Mjau, snälla Kjelle och alla andra bloggvänner, gör mycket reklam för alla våra katthem och berätta hur många längtande pälsvänner det finns! NosPuss Wikki

  1. Åhh vackra lilla Peppsan.
    Hoppas hon hittar sitt föralltidhem snart! Ove är en riktig goding förövrigt:) Passade på att sno mig en nospuss av honom när jag hämtade Jessica på katthemmet. Han var väl inte så jättenöjd över pussen;) Dovvan hälsar att hon minsann får stå ut med många nospussar men det gör hon gärna;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *