Huvudvärk


Mjau, jag har tydligen omedvetet trampat Max & Måns på tassarna och de tycker att jag ska skämmas… Det ger mig huvudvärk, för jag förstår inte riktigt varför. Jag har bara försökt puffa för mitt katthem via en fototävling – och som jag jamade i en kommentar igår: ”Mjau det var skojigt att leda en stund men det är många bilder som är närmare vinstchans, ärligt talat.  Vår bild har förvisso en story men andra bilder har mer skönhet och känsla, och story, de också! ♥♥♥”

Max & Måns, vi måste jama ut om det här, för jag kränker verkligen inte medvetet någons kattliga rättigheter och ni vet ju att jag inte jagar någon ära för egen del. Mjau, jag är sannerligen inte heller ute efter att utnyttja min blogg. Jag är ju bara en katt och vill hjälpa till…

Matte, kan jag få lite mer sådan där skön ta-bort-huvudvärken-massage”?!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

12 reaktioner till “Huvudvärk”

 1. Vi har skrivit i Max o Måns gästbok och bett dem krafsa över stridsyxan. Det är ju bara en lek som människorna ägnar sig åt. Inget viktigt och den som vinner får inte massor av pengar till sin verksamhet.

  *tröstegos*

  1. Mjau, jag vill också krafsa över det hela. Alla idag twittrar och facebookar och messar och har sig när det är tävlingar på gång, så det kändes helt naturligt att göra nu också! Det är ju bara en tävling bland många andra, och man tvingar ju faktiskt ingen annan att rösta utan var och en får följa sitt eget hjärta! Jag är ju ingen diktator!!!

 2. Maoj… Det där var väl lite väl hårt av Max & Måns… att jamskälla på det sättet, tycker vi… Tassakramar till dig Wikki!!

  1. Mjau, jag blev ledsen faktiskt. Och det här drar uppenbarligen bara ännu fler röster till denna bild från katthemmet – vilket jag hoppas beror på att folk gillar bilden, inget annat!
   TassKram Wikki

 3. Inte mycket att reda ut faktiskt.
  Frågan var bara om vi (bloggkatter), i just Hittekatters tävling, ska utnyttja det faktum att vi har många som läser våra sidor?
  För det ger de andra mindre chans.
  Vi tycker inte det.
  / M&M

  1. Mjau, jag har aldrig haft ens tanken att det funnits något att utnyttja i varandet som bloggkatt… Så naiv är jag faktiskt!

   Har inte minsta aning om vilka eventuella nätverk som finns bakom dem som skickat in de andra bilderna heller, men jag har en stark känsla av att de använder sina kontakter efter bästa förmåga! Jag har sett flera av de andra bilderna på Facebook och såg därför inget problem i att katthemmet och matte lade ut detta på sina FB (Själv har jag ingen FB!) på samma sätt. Men men…

   Suck. Så knasigt det kan bli när man troskyldigt tassar på precis som man brukar!
   TssKram Wikki

 4. Jag tror att vad Max och Måns menade var att de och du har så många beundrare att om ni ber någon rösta på er, kommer massor av folk att göra det… medan de som inte har lika stora ”fanclubs” inte har en chans i det läget. Så killarna tyckte, om jag förstod saken rätt, att man inte skall be om röster för att inte göra röstningen ojämn till nackdel för deltagare som inte kan be folk att rösta på dem… hängde du med i min tankegång?

  Kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna, som innerligt hoppas att ni inte är osams på allvar pga detta?!?

  1. Mjau, tack hjärtevännen, jag förstår väl både hur du menar och hur Max & Måns menar!
   Men jag tror att alla nästan som är med och tävlar på ett eller annat sätt puffar för sina bilder på olika forum och därför såg jag helt enkelt inte problemet ens en gång. För det förstår ju alla som känner mig att jag inte är den sort som vill vara ojysst på nåt sätt!
   TassKram Wikki

 5. Sötaste Wikki, det är så att hur man än vänder sig så har man svansen bak. 🙂 Visst förstår nog alla att du inte menar något illa. Jag kan gått förstå att man puffar för sina bilder på Facebook och bloggar, man måste göra det i dag för alla andra gör så. De med flest vänner vinner oftast.

  Sen kan jag också förstå hur Max & Måns tänker att det inte borde vara så utan att bäste katt skall få vinna i stället.

  Frågan är om man skall anpassa sig till hur det är eller om man skall gå efter hur de flesta gör?

  Nosgos på dig och slick på pannan.

  1. Mjau, men gjort är gjort och kan ju liksom inte backas på. Så här går det ju till bara i så många sammanhang! Inte katten reflekterade jag över hur många som läser det jag jamar eller ej – jag litar ju blint på att var och en sedan följer sitt omdöme och röstar efter sitt hjärta, inte för att jag tipsat eller så… Hade ju liksom inte ens snuddat tanken på det Max & Måns småmorrat om (Märk väl att jag är inte grinig på eller tycker illa om M&M för detta, för de har i högsta grad rätt att ha sin åsikt!) utan skuttade på efter MITT hjärta…

   Det är långt kvar på tävlingen och jag tror i alla fall att vackraste och bästa bild vinner, oavsett detta!
   TassKram Wikki

 6. Otroligt barnsligt av m&m. Har vi katter o kattvänner inte viktigare saker att syssla med än att slänga skit pa varandra for en bild?! Fortsätt du ditt fantastiska arbete, wikki!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *