Och gungan den svänger…

Det händer underbara saker i hittekattsvärlden, det händer tragiska saker… Gungan svänger fort!

Alla människor runtom oss, de som ansvarar för sina katters välfärd och liv, ger inte alltid det man skulle kunna önska. Och ibland ger de ALLT och mer därtill!

Jag har det bra, jag är en trygg och lycklig katt. Det har inte alltid varit så. Så jag har den största förståelse för alla de katter som idag jamar efter hjälp!

Därför har jag med mattes hjälp skapat HITTEKATTSBANDET – en liten enkel symbol som länkar samman alla oss som brinner för de hemlösa katternas sak. Här visar vår fina kompis Kjelle Bus hur stilig man blir med bandet!

Och nu ligger det lite slantar i kassan, undrar vem som ska få del av dem?!!

Det är lika bra att vi katter som har det ordnat på livets solsida delar med oss till de som inte har det lika bra ställt – för man vet aldrig när gungan svänger igen!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Och gungan den svänger…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *