Puuuuuuuuuuuma kom hem!

Min kompis Puma slet sig ur selen och smet ut i nattmörkret från matte Emma

Snälla Puma, kom tillbaka till matte som ropar på dig!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Puuuuuuuuuuuma kom hem!”

  1. Men Puma då, nu får du allt tassa hem igen! Din matte är jamarorolig och hur skall vi kunna sova inatt när vi vet att en kompis är ute på villovägar, och som vi har förstått har ni nyss flyttat och omgivningen är obekant. *tassar oroligt fram och tillbaka*
    *tröstnosbuffar till matte Emma*

    1. Mjau, hoppas Puma vet hur han ska klara natten… Än har han inte synts till! Kom hem nu gullnos! TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *