Bara några bilder till…

Tack underbart vackra Silje och snälla matte Cicki för att vi fick ert program! Nu kan vi visa några fler utställningskatter och verkligen namnge dem riktigt! ♥
Det var bara det att alla bilder utom denna har just nu FÖRSVUNNIT!!? Dom fanns nyss!
Spärra utgångarna och ring kattpolisen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *