Sören blev femma!


På knä, husse! Det är jag som är Kungen! Domaren idag kallade mig för det och sade att jag var Majestätisk!!! Kan ju inte hjälpa att de andra katterna var väldigt mycket mer keliga och inställsamma. De t o m pussade domaren!

Men Sören ska ställa upp i svans-klassen och attityd-klassen också!
Han har bara en vilopaus nu…

Här snackar Sören genom burväggen med fina Farbror Fritzz zom vann klassen!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *