Kompisen Jansson


Jansson har blivit bedömd som norsk nakenkatt och är lite deppig…
Vi tycker att han är världens snyggaste!!!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

10 reaktioner till “Kompisen Jansson”

    1. Mjau, mer om T12 är på gång, måste tassa klart utställningen i morgon också, men sedan kommer det! TassKram Wikki

  1. Klart han är supersnygg, han liknar vår Sullivan (R.I.P) som var världens vackraste, snällaste, roligaste och klokaste. Vi och matte kom fram till ett superlativ var och tillsammans blev det Sullivan 😀

  2. Medan Pejst antagligen skulle få bedömningen Herr Fräs 😉
    Stackars Jansson, det är inte lätt att tillfredsställa dessa domare. Tröstande nosbuff!

    1. Mjau, det är ju inte lätt att vara fullpälsad skogis så här års heller, när man har snärjet med två små illbattingar på fyra ben hemma som troligen är ganska nötande på en lekglad storfarbror?! Du kommer igen, Jansson! TröstTassKram Wikki

    1. Mjau, en sådan pärla till matte ska man hålla i varsamma tassar! Och det tror jag Pejst, Jansson och småkatterna gör! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *