Örebro Pride idag också!


Även vi katter kan stödja Örebro Pride som avrundas i kväll med glammig fest: ”Klackarna i taket till schlager och hits, galet snygga bartenders, fjäderboor högt och lågt, glitter och paljetter, strass och bling” – men mina gaya kattvänner gillar jag ju bäst som de är: Kattvänner framför allt! ♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Örebro Pride idag också!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *