Pyssel på hemresan från Gotland

Provade vilken stol i vänthallen som är bäst – till förnöjelse för några barn som klappade mig Wikki FlatCat och sa ”Körvemakschka”….
Fick veta av pappan att det betydde ungefär ”tjockiskatt” – morrfniss! Sedan lekte jag kattkurragömma med barnen och hade riktigt kul!
Väl ombord hade Stora matte hittekattsbandverkstad en stund medan vi såg Gotland försvinna i fjärran i ett grått hav.

Och så beslutade vi att de fem vackra små porslinskatter som vi fyndat på Gotlands katthems loppis ”9Liv” ska få ingå i det nya Tasseriet T12:

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

2 reaktioner till “Pyssel på hemresan från Gotland”

    1. Mjau, visst är de fina! Små och nätta – och säkert sådana som inte finns att köpa var som helst idag… TassKram Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *