Ihopvikbar katt


Sådan där prickig mage har min kompis Tanja också!
(Men hon är inte lika vikbar! Fniss!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Ihopvikbar katt”

    1. Mjau, tänk att kattmagar kan vara så snygga! Och det här var inte en utvikningskatt utan en ihopvikningskatt! NosPuss Wikki

  1. Vilken fin blogg du har! Och en ihopvikbar katt, det behöver jag också en! Har du sett klippet med en katt som blir inslagen i presentpapper? Underbart!

    1. Mjau, paketkatten är med här på bloggen nånstans längre tillbaka! Tack för kattplimangen! NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *