Gå på söndagsLoppis på Sergels torg!


Kom och klappa Mojje och stöd Stockholms katthem!!! På Sergels Torg alltså, i morgon söndag 19 augusti kl. 11.00-18.00 – passa på!!! Söndagsnöje för Stockholmare!

Som en del av den pågående Kulturfestivalen håller Blocket en stor loppis på Sergels Torg. Kom och  fynda bland loppisprylarna vid Stockholms katthems bord, prata katt med deras trevliga volontärer och passa på att träffa Katthemmets offficiella kattvolontär och klappkatt Mojje! (Ge honom en nospuss från mig!)

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

7 reaktioner till “Gå på söndagsLoppis på Sergels torg!”

  1. Mojjes kattvolontär kompis kommer också! En ung, svart och stilig kille som heter Lucas. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *