Rexar söker hem hos förstående människor

Två underbart gosiga rexar behöver nya hem med speciella egenskaper…

Det här är Damon, eller Shiro som han kallas. Han är ung, är än så länge fertil (men skall kastreras) och behöver ett hem där han åtminstone den första tiden får vara ensamkatt eftersom han pga sin fertilitet är extremt ranghög. När kastreringen börjar ”ta” även mentalt, kommer han säkert att kunna acceptera en kompis… men det kan ta tid, upp till ett år i värsta fall.

Den här sköldpadds-färgade honan heter Moon – kallas Moony – och fick en stroke strax efter det att hon givit liv åt sin unge Escapades. När lillkillen är stor nog att vara utan mamma behöver hon omplaceras, eftersom hon inte längre klarar av att leva tillsammans med andra katter. Hennes stroke har gjort henne nervös, och hon behöver lugn och ro samt en matte/husse som förstår att även katter kan ha sina bekymmer med psyket. Moon kommer också att vara kastrerad.

Bägge katterna bor i Västerås, men transport till andra delar av landet kan ordnas. De kommer inte att kosta något, men givetvis vill nuvarande matte försäkra sig om att de får det bra i sina nya hem!

Katterna har fina stamtavlor, har vunnit priser och har använts i avel, men skall nu pensioneras. Känner du någon som vill ta hand om en härlig Cornish Rex? Kontakta i så fall Klosterkatternas matte för mer information!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *