Lille Kailian, tassa i frid!

Vem eller vad gjorde dig så illa, lille katt? Du kom tillsammans med din syster till katthemmets vård häromdagen – en kelig och glad kille som spann som en lycklig reamotor i jourmattes armar! Bara det att du låg mest på sidan när du inte haltade fram, så något var allvarligt fel, men du åt med god aptit och skötte lådan… Ändå märktes det att du hade ont.

Och hos veterinären idag konstaterades att din skada inte var ”bara lite hälta” utan en totalt sönderbruten höft med spräckt ledkula, så illa däran att det bara fanns ett alternativ. Alla vi inom Örebro katthem sörjer dig nu! Katthemmet hade haft alla möjligheter att ordna en ny lycklig framtid till dig, Kailian, men så blev det inte.

Det var lätt att älska dig, du cremefärgade lilla pojke som nu bara fick kanske cirka 16 veckor i livet. Vi vet att SkaparKattens många Änglar bär dig nu, och ingen smärta når dig, men vi gråter ändå!!! *sniff*

Hjälp Örebro katthem att ge Kailians syster Kaylinn en lycklig framtid!
Ingen gåva är för liten, alla är välkomna: Postgiro 28 88 67 – 5.

PS. Tack till er alla från katthemmet som hjälpte till att ta in kattungarna och fyllde Kailians sista dagar med mängder av kärlek, närhet och omtanke! ♥♥♥

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

4 reaktioner till “Lille Kailian, tassa i frid!”

  1. Stackars du lilla! Nu får du träffa mina två kissar som varit hos matte före mig. Och jag som har det bra och ligger vid mattes datorn och spinner och lite tvätt innan sängen.

  2. Fina lilla kisse, vila i frid <3
    Det många inte känner till är att katter ofta spinner när de har ont. Något att tänka på om ens katt råkar illa ut men "verkar må bra och är gosig o spinner".
    Stor heder till Örebro Katthem som tagit fint hand om kissarna och fattat det jobbiga beslutet.

    1. Mjau, vi som är vana hör ju skillnad på smärtspinnet och gosspinnet. Men det stämmer som du säger, och man får förklara det för många som tror ”faran över” – att studera kattens rörelser, dess ögon och andning i övrigt kan ge signaler när något är på tok. NosPuss Wikki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *