Väs och fräs för dumma idéer!


Man kan få morrhårsmigrän för mindre! Nu läser jag i Daily Mail om en stackars katt som blev stoppad i en mikrougn igen! Av en åttaåring! Hur farao kan det fattas så mycket uppfostran hos en människounge? Det var en kattägare som kom in i sitt kök lagom för att se hur grannens unge satte igång mikron där den förtvivlade katten stängts in! Ryyyys!

Katten fick brännskada på svansen men oro finns att inre organ ska ha tagit skada. Jag fattar bara inte hur man kan komma på en så dum handling???! Morr!

Författare: Wikki

Hej! Det här är min blogg. Med mina fyra tassar, arton klor och yviga svans samt en nyfiken nos förmedlas här mina åsikter, med stöd från mattes knä. Där ser jag självklart till att skriva sanningen. Och hur det är att ha två människor som behöver en fast tass. Men nu är det dags för min dagliga promenad ute och den tänker jag inte gå miste om, inte ens för er skull. //Wikipedia

6 reaktioner till “Väs och fräs för dumma idéer!”

  1. Och det värsta är att ingen myndighet verkar begripa att barn som börjar behandla djur illa brukar fortsätta sin ”karriär” genom att även behandla människor illa. Varför tar man inte hand om såna här barn i tid?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *